SQL Beveiliging - van alarmopvolging tot hondenbewaking in Limburg

Het garanderen van uw veiligheid en die van de mensen om u heen: dat is het hoogste doel van SQL Beveiliging. Dit doen wij op verschillende manieren. Welke manier het best bij uw situatie past leest u hier. Heeft u nog vragen? Een en ander lichten wij graag toe. Bel 0434511512 of stuur een e-mail naar info@sqlbeveiliging.nl.

Alarmopvolging

Het alarm op uw woning of bedrijfspand geeft een veilig gevoel op momenten dat u niet aanwezig bent, of wanneer u ’s nachts slaapt. Maar wat gebeurt er als het alarm ineens afgaat? Wat doet SQL Beveiliging?

Onze beveiligers staan 24 uur per dag klaar bij alarmeringen in de regio Limburg. De aanrijtijd is kort en wanneer we arriveren, maken we eerst een buitenronde. Hebben wij uw sleutel in beheer in de ‘keyholding’? Dan gaan we naar binnen, lezen het alarmsysteem af en vervolgen onze controle-ronde. Als we geen sleutel hebben, handelen we naar uw instructies. Heeft u iemand anders opdracht gegeven om bij afgaan van het alarm het pand in te gaan? Dan begeleiden wij deze persoon bij de controle.

Eventuele incidenten handelen wij netjes voor u af. Na vertrek van de politie of andere hulpdiensten zorgen wij dat uw woning of bedrijfspand veilig wordt achtergelaten. De volgende dag kunt u, indien gewenst, zelf aangifte doen.

Evenementenbeveiliging

Wanneer u een evenement organiseert is één ding uitermate belangrijk: personeel en gasten moeten ervan op aankunnen dat ze gedurende het evenement veilig zijn. Daarvoor is het belangrijk dat er geen ongewenste gasten, op welk uur van de dag ook, het evenement bezoeken.

De sleutel tot een veilig verloop van uw evenement is coördinatie en communicatie. Alle aspecten die bij beveiliging komen kijken, dienen vooraf goed geregeld te zijn, zoals een duidelijke instructie voor de beveiligingsmedewerkers. Daarnaast is de communicatie naar gasten toe van zeer groot belang. Beveiligers dienen uw gasten altijd in hun waarde te laten. Op basis van een goede persoonlijke inschatting van de bezoekers kan iedereen op een prettige manier worden verwelkomd bij uw evenement.

Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan zal dit discreet worden afgehandeld, zodat de voortgang van uw evenement geen seconde gevaar loopt. Uw andere gasten zullen er geen last van hebben.

Mobiele surveillance

Een bedrijfspand is een waar paradijs voor inbrekers. De meeste panden staan vol met computers, televisies, beamers, schermen en andere dure apparatuur. Iemand die er niets te zoeken heeft, houdt u daarom het liefst buiten de deur. SQL Beveiliging heeft professionele beveiligers in dienst voor mobiele surveillance bij bedrijven in heel Limburg. Deze service omvat een verscheidenheid aan diensten. Tot de taken van de mobiele surveillance behoren:

• Brand- en sluitrondes
• Openingsrondes (aan het begin van de dag)
• Sluitrondes (aan het einde van de dag)
• Collectieve beveiligingsprojecten (op bedrijventerreinen en/of in woonwijken)
• Collectieve en specifieke beveiligingsrondes

Controlerondes worden uitgevoerd met behulp van een leespen, zodat u altijd kunt zien wanneer en hoe laat we bij u aanwezig zijn geweest. In geval van calamiteiten zal de beveiligingsmedewerker onmiddellijk de hulpdiensten in kennis stellen, of handelen volgens de afspraken die met u gemaakt zijn.

Portiers- en receptiediensten

Een portier of receptiemedewerker is het visitekaartje van uw bedrijf. Als eerste aanspreekpunt van bezoekers dient iemand communicatief vaardig en klantvriendelijk te zijn. 


Maar dat niet alleen. Ook oplettendheid en accuraat handelen in het geval van calamiteiten is een van de eisen die u, zeer terecht, stelt aan een portier of receptionist.

Bij ons bewakingsbedrijf hebben we beveiligingsmedewerkers in dienst, die speciaal voor portiers- en receptiediensten worden ingezet bij bedrijven zoals die van u. 


We stellen hoge eisen aan de beveiligingsmedewerker die we bij uw bedrijf plaatsen en aan de uitvoering van zijn of haar werkzaamheden.

Contact

Hondenbewaking

Hondenbewaking

Bewaking met honden wordt vaak ingezet bij evenementen waar veel mensen samenkomen of bij andere tijdelijke beveiligingsprojecten. Hondenbeveiliging is zeer effectief in situaties met een verhoogd risico op calamiteiten, maar ook bij mobiele surveillance.


Met hondenbeveiliging is de beveiligingsmedewerker van SQL Beveiliging letterlijk tot de tanden toe bewapend. Wie kwaad in de zin heeft, denkt wel twee keer na bij het zien van de politiehonden. De aanwezigheid van een hondengeleider met hond werkt daardoor vaak preventief. Als zich toch ongeregeldheden voordoen, treedt de hondengeleider adequaat op.

Hondengeleider

SQL Beveiliging biedt hondenbeveiliging op hoog niveau. Alle honden en hondengeleiders die door SQL Beveiliging worden ingezet, zijn in het bezit van de benodigde diploma’s of certificaten van de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehondvereniging) of NBvdD (Nederlandse Bond voor de Diensthond). Belangrijk is dat geleider en hond een hechte band ontwikkelen en elkaar perfect aanvullen. Om dit te bereiken wordt minimaal twee keer in de week intensief samen getraind.